|
1. hafta |
Üretim Sistemlerinde Verimlilik: Bilinci, Kavramları, Ölçümü, Kullanılan Oranlar |
|
2. hafta |
Verimlilik için Optimizasyon Disiplini |
|
3. hafta |
Mutfak Tasarımı ile Optimizasyon |
|
4. hafta |
Mutfak İşletme Yönetiminde Optimizasyon: Yatırım yönetimi, Talep tahmini, İşletme Kaynak Kullanımı |
|
5. hafta |
Mutfakta Malzeme Yönetimi |
|
6. hafta |
Malzeme İhtiyaç Planlaması |
|
7. hafta |
Stok Kontrol |
|
8. hafta |
Süreçlerin Kontrol Ve Değerlendirmesi: Program Değerlendirme Ve Gözden Geçirme Tekniği/Kritik Yol Yöntemi-PERT/CPM |
|
9. hafta |
Mutfakla ilişkili PERT/CPM Örnek Geliştirme |
|
10. hafta |
Atama Problemleri |
|
11. hafta |
Mutfak Problemleri için Doğrusal Programlama: Amacı Ve Bileşenleri |
|
12. hafta |
Doğrusal Programlama Model Kurma |
|
13. hafta |
Excel Solver İle Doğrusal Programlama Model Çözümlemeleri |
|
14. hafta |
Mutfak Problemleri Optimizasyon Modellerinin Çözüm Yorumlamaları |