Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Zorunlu Dersler |
Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. DR. EMRAH YILDIZ |
Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze öğretim şeklinde yürütülmektedir. |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
|
Okuma Listesi |
|
Değerlendirme |
Arasınav @, Final sınavı ` |
Staj & Uygulama |
Bu ders için uygun değildir. |
Katalog İçeriği |
GIDALARIN ÜRETİMİ, TÜKETİMİ ve DENETLENMESİNE DAİR YASAL DÜZENLEMELER;GIDA ÜRETİMİNDE KALİTE KONTROL; GIDALARIN KİMYASAL YAPISI, SU; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ; ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ;HUBUBAT TEKNOLOJİSİ; MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ; YAĞ TEKNOLOJİSİ;FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ;ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ ; GIDA KATKI MADDELERİ;FONKSİYONEL GIDALAR;GIDALARI DEPOLAMA KOŞULLARI;GIDA KAYNAKLI PATOJEN MİKROORGANİZMALAR VE GIDA ZEHİRLENMELERİNİN SEBEBLERİ VE ÖNLEMLERİ |