Language of Instruction |
Türkçe |
Course Type |
Area Elective Courses |
Course Instructor(s) |
ÖĞR. GÖR. DR. EMRAH YILDIZ |
Mode of Delivery |
The mode of delivery of this course is Face to face |
Prerequisites |
There is no prerequisite for this course. |
Courses Recomended |
Sezerel, H. Ve Doğdubay M. (2018). Yiyecek İçecek Yönetimi. Eskişehir: AOF Yayınları. |
Recommended Reading List |
Aktaş,A. ( 2001)Yiyecek ve İçecek Yönetimi. Antalya: Livane Matbaası Türksoy, A. (1997) Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi. Akara : Turhan Kitapevi Sökmen,A. ( 2003) Yiyecek ve İçecek Yönetimi. Aankara : Detay YayıncılıkDenizer, Dündar (2012) Yiyecek İçecek Hizmetleri, Eskişehir:Anadolu üniversitesi yayınları. |
Assessment methods and criteria |
1 Midterm Exam and 1 Final Exam |
Work Placement |
|
Catalog Content |
Overview of the food and beverage industry, Introduction to restaurant business, Characteristics and classification of restaurants, Importance of the place of establishment, Decision of choosing the place of establishment, Creating a brand, Kitchen planning, Decoration, Kitchen and service tools, Service types; Classic and modern French service, English service, Quality, Customer satisfaction, Crisis management, Administrative errors and solution suggestions |