| Katalog İçeriği |
Ergonomiye giriş, Yönetim teorilerine kısa bakış ve ergonominin tarihçesi, Klasik dönem ve ergonomi, Neo-klasik dönem ve ergonomi, Modern yaklaşımlar ve ergonomi, Endüstriyel mutfak tasarımı; havalandırma/ iklimlendirme, aydınlatma/ışık, tavan/akustik, kapı/pencere, sıcaklık/nem, zemin tasarımı, duvar tasarımı, mutfak üçgeni, endüstriyel yerleşim planı, tezgah ve dolap tasarımı, Servis alanı tasarımı; zemin tasarımı, duvar tasarımı, aydınlatma/ışık tasarımı, sıcaklık /ısı tasarımı, koku ve havalandırma, müzik ve gürültü, yerleşim planı, servis kapasite planlama, servis ekipmanı tasarımı, sürdürülebilirlik kavramı, sürdürülebilir restoran tasarımı |