| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
| Öğretim Elemanları |
ÖĞR. GÖR. DR. ESRA ZIVALI |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze eğitim |
| Dersin Önkoşulları |
Bu dersin ön koşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
| Önerilen Dersler |
|
| Okuma Listesi |
|
| Değerlendirme |
1 Ara Sınav 1 Final Sınavı |
| Staj & Uygulama |
|
| Katalog İçeriği |
Kakaonun Kökeni ve Çikolata Tarihi; Temel Çikolata Üretimi Teknikleri; Çikolata Temperleme ve Çikolata Şekillendirme; Dolgulu Çikolata Yapımı; Meyve Dolgulu Çikolata Yapımı; Çerez Dolgulu Çikolata Yapımı; Çikolatadan Dekor Hazırlama Yöntemleri; Roche Çikolata Yapımı: Beyoğlu çikolatası; Ganaj ve Pralin Kullanımı; Çikolatalı Mus Yapımı; Çikolatalı Pastalar; Truffle Çikolata. |