1. hafta |
Tatlıların tanımı |
2. hafta |
Tatlı yapımında kullanılan araçlar |
3. hafta |
Tatlı hazırlama teknikleri |
4. hafta |
Hamur tatlıları,kızartma tatlıları |
5. hafta |
Krep hamuru,tulumba tatlısı |
6. hafta |
Pandispanya,pat hamuru |
7. hafta |
Krema tatlıları,dondurma,meyve tatlıları,jöleler |
8. hafta |
Türk mutfağında hamur işi ve tatlılar |
9. hafta |
Sütlü tatlılar |
10. hafta |
Bisküvi ve kekler |
11. hafta |
Tahılların mikrobiyolojisi |
12. hafta |
Tahılların pişirilme metodları |
13. hafta |
Hamurların özellikleri ve hamur işleri |
14. hafta |
Börek hamur çeşitleri,börek,mantı,makarna,pide hazırlama |