1. hafta |
Türk Mutfağına Giriş, Türk Mutfak Tarihi |
2. hafta |
Türk Mutfağı ile İlgili Kaynaklar |
3. hafta |
Selçuklu Mutfağı ve Osmanlı Mutfağı |
4. hafta |
Halk Mutfağı, Saray Mutfağı |
5. hafta |
Yemek Zamanları |
6. hafta |
Yemek Yeme Adabı |
7. hafta |
Kutsal Günler |
8. hafta |
Geçiş Dönemleri |
9. hafta |
Mutfak Mimarisi, Mutfak Gereçleri |
10. hafta |
Pişirme Teknikleri |
11. hafta |
Yemek Takımları ve Servis Gereçleri |
12. hafta |
Çorbalar, Yumurtalar, Et ve Sakatat |
13. hafta |
Kümes Hayvanları, Deniz Ürünleri, Sebzeler ve Meyveler |
14. hafta |
Salatalar, Pilavlar, Hamur İşleri, Tatlılar, İçecekler |