Okuma Listesi |
1.Halıcı, Nevin. Türk Mutfağı, Oğlak Yayıncılık.2. Halıcı, Nevin. Siniden Tepsiye Klasik Türk Mutfağı, Numune Matbaacılık Ltd. Şti. İstanbul.3. Oğuz, Burhan.Türkiye Halkının Kültür Kökenleri 1, Beslenme Teknikleri, İstanbul Matbaası, İstanbul.4. Baysal, Ayşe. Beslenme Kültürümüz, Kültür Bakanlığı: 1230, Kültür Eserleri Dizisi: 157, Ankara.5. Ögel, Bahattin. Türk Kültür Tarihine Giriş IV. “Türklerde Yemek ve Beslenme Kültürü”, Kültür Bakanlı Yayınları, Ankara.6. Belge, Murat. Tarih Boyunca Yemek Kültürü. İletişim Yayınları, İstanbul 7. Bilgin, Arif ve Samancı, Özge. Türk Mutfağı. Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara8. Baysal, Ayşe., Merdol, Türkan K., Sacır, Handan ve Ciğerim Nevin. Türk Mutfağından Örnekler, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları, Ankara 9. Usta, Necip. Türk Mutfak Sanatı, Remzi Kitabevi, İstanbul |