1. hafta |
Türk mutfağının tarihçesi |
2. hafta |
Türk mutfak kültürü |
3. hafta |
Türk mutfağında kullanılan araç ve gereçler |
4. hafta |
Türk mutfağında yemek pişirme tekniği
|
5. hafta |
Yemek kalitesine etki eden etmenler
|
6. hafta |
Türk mutfağında kullanılan araç ve gereçler |
7. hafta |
Türk mutfağında Çorbalar, Salatalar ve Mezeler |
8. hafta |
Türk Mutfağında Zeytinyağlılar ve Pilavlar, Makarnalar |
9. hafta |
Türk mutfağında Sebze yemekleri ve Dolmalar |
10. hafta |
Türk Mutfağında Et yemekleri, Kebaplar, ve Balıklar |
11. hafta |
Türk Mutfağında bakliyatlar ve Kümes hayvanları |
12. hafta |
Türk Mutfağında Tatlılar |
13. hafta |
Türk Mutfağında hamur işleri |